AUSTRALIA 2017 (ingeborg/XBOB)

AUSTRALIA 2017

Kjære venner, familie, bekjente, ukjente, fiender og ikke minst bestemødre!! 

HEI! Her er jeg, på bloggen min, som dere kanskje ikke visste eksisterte, men det gjør den (og det har den gjort en god stund). Jeg er som dere kanskje vet, eller kanskje ikke, i Australia. Her skal jeg være i et halvt år og studere ved University of Queensland. Men det er fremdeles rundt en måned til skolen starter, så den første uka down under har jeg vært på roadtrip sammen med to andre norske jenter, Julia og Marie, i tillegg til Shawn fra USA og Sophie fra Canada. Sammen har vi leid en bil og skal kjøre fra Brisbane til Cairns. Til nå har vi vært på Fraiser Island som er en helt fantastisk vakker øy. Jeg lar bildene tale for seg selv.
 

På Fraiser var vi med på en guidet tur med "Cool Dingo", hvor vi kjørte rundt på øya med en knæsj rosa buss med firhjulsstrekk (Veldig nødvendig siden hele øya består av sand). Sammen med en hyggelig guide med navn Hayden fikk vi sett og gjort utrolig mye på bare to dager. 


 

På dag 1 dro vi til Lake McKenzie, en innsjø hvor stranda var helt kritthvit og vannet var utrolig klart. 
 


 

Dette er Julia (ikke meg, men vi er begge like bleik/solbrent)
 


 

Vi dro også på tur gjennom regnskogen som finnes på øya.
 
 

Vi avsluttet dag 1 med dette.... Hehe
 

 

Dag 2 bestemte vi (jeg) oss (meg) for å være litt gal, og hoppe i et småfly som både landet og letta fra en strand kalt 75-mile beach. Sjukt gøy!! Og veldig kjekk pilot da ;-) 
 
 

Dag 2 bestod også av å bade i Champagne Pools, i tillegg til en liten gåtur med denne utsikta. 
 

 

Avslutta oppholdet på Fraiser Island med å se på solnedgangen før vi tok ferga tilbake til Hervey Bay. Etter en natt på hostel der, er vi nå i en Airbnb-leilighet i Rockhampton. Planen videre er å dra innom Whitsundays, hvor vi skal snorkle og se på The Great Barrier Reef før vi drar videre mot Cairns. Satser på å være der rundt månedsskifte, så det er fremdeles mye å både se og oppleve, og jeg har det så bra!! 

 

Kos og klem fra meg. 
 

26.01.2017 kl.14:12

+ + +

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.15:02

flotte bilder!!

maja170 uten blogg

26.01.2017 kl.15:46

omg dette e det beste<33 men måtte google bilder av "champagne pools australia" pga du ikke la ut bilder av det?? litt dårlig, ellers veldig bra innlegg. Husker ikke hvordan man kommenterer på blogger lenger heller. Sneiks!!!!

Kristin

26.01.2017 kl.17:20

Omgi det ser helt fantastisk ut!!!! Fine bilder, du er min fav blogger<33 håper du komme på topplista:)!

XBOB-XBOB-XBOB

© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits