Selfies, sol og sommer (ingeborg/XBOB)

Selfies, sol og sommer

I dag har jeg vært i Australia i 10 dager, og det tok faktisk så mange dager før jeg klarte å virkelig bli solbrent, men skylder på at den kommer fra båtturen i dag. Og ja mamma, her kommer det noen bilder fra dagen i dag :) I denne båten skulle vi altså bevege oss ut på bøljan blå, og som dere kanskje vet, liker jo jeg å styre skuta (fikk ikke gjøre det nå)... Men det var kjempegøy!! 

Okei, så det er flere som har sendt forespørsel (okei det er ikke flere, men min venninne Renate), om at jeg må være flinkere til å legge ut bilde av meg selv. Så jeg tenkte å prøve ut det i dag. Her er vi på snorkling, noe som du kan se på merkene jeg har i kinnene. 

Jeg ble ikke spesielt fornøyd med det første bildet, så jeg prøvde å ta et til.

Men, nei altså. Jeg må visst øve meg på å ta bilder av meg selv (ja særlig), for dette bildet er vel egentlig mer flatterende for han i bakgrunnen.
Forresten så glemte vi å ta bilder når vi snorkla, vi måtte ha på oss drakter som ligna både på en baby-body og en romdrakt samtidig, dette er fordi det er farlig-manet-sesong i Australia nå, og jeg kjenner at jeg ikke gidder å bli stukket av en og dø allerede nå.Uansett, her er en av to steder vi snorkla. Revet vi så var sånn ok, så en del kule fisker og noen skilpadder, tror (og håper) det blir bedre når vi skal snorkle i Carins.Hovedattraksjonen i dag var uansett å dra til denne utrolig, fantastiske stranda som heter Whitehaven Beach, som ligger på Whitsundays. BARE SE PÅ DISSE BILDENE HVOR FINT DET VAR

Enda ett forsøk på å få et bilde av meg selv, men det funker liksom ikke. Tror forresten jeg måtte på do her, men ville ikke gå ut i vannet :-/
<3 GJENGEN <3 Julia, Marie, Sophie og ShawnSom på alle andre turist-greier vi har vært på, inneholder også slike ting en liten tur. Så vi gikk til et utkikkspunkt hvor vi kunne se de store sanddynene som ligger  rundt stranda. Det sies at Whitehaven Beach aldri ser lik ut to dager på rad, på grunn av strømmen som tar med seg den ekstremt fine sanden.


Runder av innlegget med et bilde av bestegirlsa, som jobba hardt og ivrig for en fin brunfarge, men som i stedet endte opp med å gå rett i norwegian-girls-in-australia-fella og bli megasolbrent.

Tjohei takk for meg. 

29.01.2017 kl.13:51

+ + +


XBOB-XBOB-XBOB

© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits