Mission Beach Skydive (ingeborg/XBOB)

Mission Beach Skydive

Jeg hadde egentlig sagt tidligere når de andre snakka om å hoppe i fallskjerm at "nei, det skjer ikke", men nå sitter jeg her og har faktisk gjort det. 
Det som skjedde var at da vi ankom Mission Beach var det en plakat for fallskjermhopping som inkluderte overnatting, mat og t-skjorte. Som de gjerrige backpackerne vi er, virket tilbudet litt for godt til å være sant (i tillegg til mye billigere enn det vi hadde sett andre steder), noe som gjorde at vi ikke var helt overbevist med en gang. Vi spurte resepsjonisten om det var muligheter for å hoppe i fallskjerm i Cairns (hvor vi skulle dra neste dag), men fikk bare svaret "Dere er i Mission Beach, det er ingen andre steder som er bedre enn å hoppe her". Så var det gjort, selv for hun som sa det aldri kom til å skje. 

Etter litt venting og usikkerhet rundt været, var det endelig tid for å møte de vi skulle hoppe med. Siden jeg var sikker på at jeg aldri kom til å gjøre det (og heller aldri igjen) betalte jeg selvfølgelig ekstra for å få det hele dokumentert gjennom film og bilder. Filmen er kanskje det kleineste jeg har sett, og er reservert for de som er mest interessert (mamma). Forresten en morsom ting om mamma, jeg sa ikke ifra om at jeg skulle hoppe før jeg hadde gjort det, i frykt for at hun skulle bekymre seg til døde og være ekstra redd for meg. Så når jeg sendte henne melding og sa at jeg hadde gjort det, var jeg sikker på at hun skulle ringe meg med en gang og frike ut. Men nokså antiklimatisk fikk jeg bare til svar "Hvor er bildene?". Mamma, du er kanskje tøffere enn jeg tror (og her er bildene!!!). 

Her følte jeg meg kul og tøff som skulle hoppe i fallskjerm 

Men så innså jeg at jeg faktisk skulle hoppe i fallskjerm og ble livredd (Som dere ser er ikke Julia så høy i hatten heller)

Her var vi kanskje halvveis oppe i lufta....

Første kvinne ut av flyet var Marie

Shawn så forskrekket på at vi alle hoppa ut av flyet

Så var det min tur

Grunnen til at jeg ikke legger ut videoen er fordi jeg så sånn her ut mesteparten av tiden, ikke så veldig sjarmerende. 

Men her ser jeg bedre ut, og beskriver vel heller bedre hvordan jeg hadde det i fritt fall.

Etter fallskjermen var utløst gjorde jeg ikke noe annet enn å le. For det var virkelig helt fantastisk og SYKT gøy.

Gjengen samla på stranda hvor vi landa (ja, forresten greia med å hoppe i fallskjerm på Mission Beach er at man lander på stranda hver gang). Vi var også de siste som hoppa for dagen, noe som betydde at det bare var oss i flyet. Fantastisk, fantastisk, fantastisk! Det er ikke siste gang jeg hopper i fallskjerm for å si det sånn.

Nå er vi i Cairns, og har vært her i nesten 4 dager. Vi bor på et hostell hvor man har følelsen av å være på jentetur i Ayia Napa, men det er en annen historie. I morra skilles gjengen og vi (Julia, Marie og Jeg) drar til Brisbane. Kjenner det skal bli godt å slå seg litt mer til ro, men først må vi finne et sted å bo! Hoho

 

04.02.2017 kl.09:14

+ + +

Iselin Renée

04.02.2017 kl.12:59

Stilige bilder :)

Camilla T

04.02.2017 kl.17:49

tøffa!! høres sykt rått ut!

Merete Svendsgam Olsen

08.02.2017 kl.08:25

RÅTT!! Æ vil også!!!!

Plutselig va bloggen din borte fra Instagram. No har æ lasta den ned og glær mæ t mange artige innlegg. Ik glem bilda på Insta :) :)

Nyyyyyt, Ingeborg! :) :) :) :)

XBOB-XBOB-XBOB

© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits