Oppdatering fra Brisbane (ingeborg/XBOB)

Oppdatering fra Brisbane

For tiden har det vært en hetebølge over Queensland, den staten hvor Brisbane ligger, og spesielt i dag har det vært ekstremt varmt. Siden jeg var så smart i går og drakk mer øl enn vann, har dagen min bestått av å ligge strak i senga foran vifta og prøve å takle varmen. Først nå når det ble mørkt orka jeg å gå til butikken for å kjøpe meg cola... Hehe. Sorry familie, dette er nok ikke det dere vil lese om. 

Men ja! Siden sist har vi funnet oss et sted å bo, og når jeg skriver oss, er det Julia, Marie og meg det er snakk om. Vi kom jo tilbake fra Cairns forrige søndag, og da dro vi rett til det samme hostellet vi bodde på når vi var her sist. Planen var å bo der fram til vi fant et eget sted, og allerede på onsdag flyttet vi inn hit. Veldig deilig å endelig komme til et sted man skal være for en lengre periode, og ikke minst å kunne vaske klær og pakke ut av kofferten. Stedet vi bor på ligger veldig sentralt, og det er bare 10 minutter å gå til bystranda, som ser sånn her ut. 

Men det er begrensa hvor morsomt det er å ligge på stranda hver dag, så det skal bli veldig greit å begynne på skolen neste uke. Ja videre om der vi bor, vi bor her sammen med to andre, en gutt som heter Bledi og en jente som heter Emily, de er begge fra England, så det er totalt fem soverom i huset. Jepp, det stemmer, vi har et eget hus!! Det er ganske kult faktisk, men det er jo et gammelt hus, så standarden er ikke så veldig bra. Det gikk også et par dager før vi hadde alt vi trengte, sånn som kjøleskap, vaskemaskin og internet, men det har ordna seg nå. Jeg har ingen bilder av huset, men får heller ta det i et eget innlegg senere, men jeg tok bilde av vårt første ordentlige måltid i det nye hjemmet.

Bledi ble sikkelig imponert over maten og sa "shit, dette føles jo som om vi er en ekte familie", noe som jeg tenker lover godt for de 5 månedene vi skal ha sammen her. 

Ellers skjer det ikke så mye, vi har utforska byen litt den første uka, men også tatt det veldig med ro. I morgen starter den siste ferieuka, og da må vi nok ta oss en tur til universitetet og se hvordan det ser ut der. Bledi går også der, og har gjort det i ett semester allerede, og han sier det er kjempefint. Jeg skal ta med kameraet og ta bilder!! 

Så for å oppsummere, jeg har det fremdeles kjempebra her på andre sien av jorda, bortsett fra den selvpåførte hodepinen, men det får jeg bare tåle. Kos dere hjemme med vintersport og kulde, det hadde faktisk ikke vært så ille akkurat nå.
 

12.02.2017 kl.12:19

+ + +

Dazzy

12.02.2017 kl.13:15

Så heldig! Kos deg!

Znippen.no

12.02.2017 kl.14:12

Håper du har hatt en fin helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den på facebook :)

Ho Merete

15.02.2017 kl.18:01

Lykke t ingeborgingeborgingeborg!🤗🌻☀

XBOB-XBOB-XBOB

© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits