University of Queensland (ingeborg/XBOB)

University of Queensland

God kveld fra Brisbane!! I går tok vi oss en tur til universitetet, og her kommer bildebonanza.

Univeristetet har flere ulike campuser, men jeg skal gå på St. Lucia, som er det største og som ligger nærmest byen. Fra meg tar det ca. 20 minutter å komme meg fra dør til dør. Det letteste er å gå i ca 10 min til South Bank, en stasjon hvor det både går tog og buss til skolen.Førsteinntrykket av campus var "er dette en park eller er det et universitet?!". Det er kjempemye grøntområde, med flere innsjøer og det som minner mest om turstier. Men man må bare gå igjennom det for å komme til "sentrum".Men dette er altså hele campus, og jeg skal for det meste ha undervisning i det gulgrønne-området. Det er også der de fleste bildene under er ifra.Bygningene er veldig fine, og akkurat i dette området får man en skikkelig følelse av å gå på Galtvort.

Det finnes også mange andre bygninger av en mer moderne type. Vi kikka så vidt innom noen av undervisningsrommene og de virka veldig greie. I tillegg ser det ut som om de fleste bygg har air condition, noe som er gull verdt i varmen.

Resten av campus virker nesten som en egen by, hvor man kan finne alt fra frisør til kino! Så langt virker alt veldig greit, men det skal bli litt av en utfordring å lære seg hvor de ulike bygningene er. Forresten så maser jeg jo endel om at jeg gleder meg til å begynne på skolen, men det ser ikke ut til at det blir noe ordentlig undervisning før 1.mars! Hehe, da har jeg hatt vinterferie i nesten 3 måneder.... Får håpe det vil føre til at motivasjonen er på topp når det først braker løs.

15.02.2017 kl.14:57

+ + +


XBOB-XBOB-XBOB

© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits