Det å skrive et blogginlegg

Det å skrive et blogginlegg er som å ruse seg. (tror jeg).

Plutselig kjenner du det, at nå er det på tide igjen. Adrenalinet pumper, umulig å tenke på noe annet, det må bare bli gjort. Fingrene løper over tastaturet, uten kontroll, ingen filter, du er nesten ute av stand til å forstå hva du gjør, hva du skriver. Det går av seg selv, ordene flyger, ingen filter, ingen som sier stopp, ingen som skal se over og vurdere deg, kun dine egne tanker.

Etterpå klarner du opp, kanskje du blir klar over hva du har gjort. Angrer deg kanskje. Ser over hva du egentlig har skrevet. Skrev du virkelig "ingen filter" to ganger?

Var du kald nok i gjerningsøyeblikket til å ikke publisere, klarte du å tenke klart? Eller våkner du opp fra rusen, i skam over hva du egentlig har gjort?

03.01.2016 kl.01:56

Eksamen

Endelig folkens!! E.N.D.E.L.I.G. er den her! Den beryktede eksamenstida!!!!

Dagene hvor du kunne tusle rolig inn på SV klokken 10:00, ta deg tid til en god og lang lunsj sammen med venner, for så å tusle like rolig ut igjen 16:00 og være fornøyd med egen innsats, er nå over

Pakk sammen termosen og soveposen, nå skal det campes i lesesalen

Var du ikke her før 09:00? På denne tida av året står folk i kø når universitetet åpner, og løper opp til lesesalene som ville dyr. Alle har med seg minst 6 kg mat, og ingen forlater plassen sin før de er absolutt nødt til det. Må du på do sier du? Hmm du har kanskje tid til det om 2 timer, eventuelt når du har gått igjennom 100 sider pensum.

På denne tiden har du ikke vært en flink og flittig student før du har vært fra universitetet i minst 10 timer, og når du drar hjem skal du helst sitte litt og lese der også. Drar du hjem før klokken 18:00 får du stygge blikk, hvem faen tror du at du er? Eivind Balsvik eller? Du kan liksom alt på pensum du ja, idiot


Sånn helt serr, nå som jeg er ferdig med Exfac kommer jeg til å savne Balsemann </3

Hva skal du prioritere? Middag, trening eller venner? Tenk om igjen, du har jo ikke tid til noe av det der. Ta frem boka igjen. Middag? En boks tunfisk evt. noe annet billig og stygt #protein. Trening? Ta heller turen ned i kjelleren på do, det er uansett så lang kø i andreetasje, og du har ihvertfall ikke tid til å kaste bort viktige minutter i kø. Venner? Er det de man sender lange og sørgmodige blikk til på lesesalen? Isåfall bruker jeg mye av tiden min på dem.

Hvordan ligger du an før eksamen da Ingeborg? Fått kontroll på det meste? Tja, joda, det kommer seg vel. Heldigvis er det hele tre uker til eksamen! Tenkte jeg, før jeg sjekket kalenderen litt nøyere og fant ut at det bare var to uker til første eksamen, tre dager til innlevering av semesteroppgave i tillegg til en snikende tanke om at Exphil-oppgaven min om Kants moralfilosofi (herregud så ufattelig kjedelig) umullig kan få noen bedre karakter enn F. Stressa? Jeg? Neida, har jo vært en dårlig student hele semesteret, så hvorfor gidde å begynne å stresse nå? 3 uker til jeg reiser hjem til nord da, det er ihvertfall en ting jeg har kontroll på.....

17.11.2015 kl.21:45

Hæ har du blogg?!

Jeg svarer ganske så kjapt at "neida, jeg blogger ikke aktivt lenger, men jeg gjorde det før!"
Da sier de "Åja" og tenker hvem faen snakker høyt om den kleine bloggen man har hatt siden man var 13 år gammel.

Men her er jeg igjen, det årlige "hallo nå er det høst og jeg kjeder meg med skolearbeid på hybelen min". I år er det litt annerledes da, jeg sitter ikke ved kjøkkenbordet på Langmoheia. Jeg sitter på hybelen min i Oslo. Her har jeg ikke engang kjøkkenbord. Men ellers går det bra, å ha et kjøkkenbord er egentlig ikke så viktig.

Slettet forresten facebooksiden til bloggen min nå.

I det siste har jeg sett veldig mye på gamle digitale minner. Typ gådd igjennom bloggen min, gamle bilder, gamle tweets. Det er veldig merkelig. Føler ikke det er så lenge siden egentlig. Savner gjengen min på Mo, men også den tida jeg bodde hjemme. Men midt oppi dette har jeg egentlig ikke tid til å savne dem. Så det bølger litt frem og tilbake.

MEN DET GÅR BRA

Så forresten at man kan gjøre om bloggen sin til en bok, kanskje denne bloggen blir slettet en gang i fremtiden likevel......

 

 

 

 

hehehe nei kødda xbob.blogg.no 4 ever <3<3<3<3<3<3<3

29.09.2015 kl.22:42

update: hybellivet 2014

Har fått bilder i bilderamma.

Har fått en ny plante.

Har fått langt hår.

(koffer tok eg di hær bildan rett etter at eg har spælla kamp?!? jaja, no må eg dusj)

18.06.2014 kl.22:33

tullball på en torsdag

De siste dagene har jeg kjent et stikk i magen, jeg føler at jeg kaster bort livet dagene med å gå på allmenn. 
Hvorfor vet jeg ikke, kanskje det er noe med at det går opp for meg at jeg blir 18 til sommeren eller  at snøen på nytt har satt en stopper for drømmen om å kunne sykle på tørr asfalt med den flotte, røde sykkelen min.
Å lese igjennom bloggen min er heller ikke noen god idé, å få slengt 14 år gamle Ingeborg i trynet er ikke så veldig gøy akkurat... Hun som alltid tok bilder og hadde alltid noe "morsomt" å si. I kveld føler jeg meg ikke som den samme personen. Jeg er ikke like kreativ som da, før kunne jeg dra ut å ta bilder av hva som helst, sitte i timesvis å redigere disse bildene, eller ordne med bloggdesign. Nå gidder jeg såvidt å ta på filter på instagrambilder. Dette har da gått opp for meg og selvfølgelig har det gitt reaksjoner, nok en gang skal jeg farge håret mitt lilla (har helt seriøst snakket om dette siden 2010/2011), jeg går med snekkerbukse og har legolas-hår.  Normalt sier du? Ikke helt, ihvertfall ikke her på Mo. Men hey, klær er vel også en måte å uttrykke seg selv på? Jeg har kanskje ikke mista det helt enda.

Dette gir absolutt ingen mening, så satser på at det er bare den vanlige vinterdepresjonen som har nådd sitt bristepunkt. Legger heller til lit fine bilder fra the good times

20.03.2014 kl.23:15

det faglige halta førr magiske tanka har gått i surr

hallo bloggen

når jeg blir tvunget til å skrive noe, kommer jeg på hvor morsomt jeg syns det er å skrive det jeg vil (les:jeg vil ikke skrive engelskessay om media).
på denne bloggen trenger jeg ikke sjekke om det jeg skriver gir mening eller ikke, her er det ingen som gir meg karakter eller forteller meg hva jeg kunne ha gjort for at det skulle blitt bedre. det er ganske fint. ja, som du sikkert skjønner, så sitter jeg her, ved kjøkkenbordet på hybelen min, og "skriver". jeg tenkte at jeg skulle sette på litt musikk for å få igang skrivelysten, det endte opp med at jeg nå sitter her og roper/synger/lytter på kråkesølv. overskrifta i dag er forresten fra sangen (uten tittel), kråkesølv fremførte den i krika på trænafestivalen, ganske så utrolig fantastisk magisk. JA EG ELSK KRÅKESØLV AV HEILE METT HJERTE (morsomt fordi jeg skriver om personer som blir obsessed med kjendiser, og stalker som faen og gjør alt de kan for å få oppmerksomheten til kjendisen, jeg kjenner meg litt for mye igjen i den beskrivelsen)

har også funnet ut i dag at jeg vil ha katt. mamma sa det var ok, så jeg regner med at etter vinterferien har jeg en fin liten pusekatt sammen med meg <3<3<3<3<3<3<3

HERREFETTEGUD no må eg skriv videre på engelsken, eg hat engelsk 

16.02.2014 kl.21:33

jula 2013

*jeg raper*

Broren min spør: "Korsn kjønn e du? Jente ska ikke rap"
....... 

24.12.2013 kl.00:36

lesing

ligger akkurat nå på badgulvet hjemme hos mamma og pappa.
det jeg skal fortelle om er et lite prosjekt jeg har tenkt å begynne med så fort som mulig, nemlig å lese mer! det finnes så ufattelig mange gode bøker i verden, som jeg ikke har lest. det må vi jo gjøre noe med!
derfor har jeg i år tenkt å (nesten) bare ønske meg bøker til jul.

til nå har jeg skrevet opp disse bøkene

 • looking for alaska av john green
 • extremely loud and increcibly close av jonathan safran foer
 • buzz aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? av johan harstad
 • og været skiftet og det ble sommer og så videre av pedro carmona-alvarez.
 • the curious incident of the dog in the night-time av mark haddon.
 • lolita av vladimid nabokov, 
 • ???????

så grunnen til at jeg skriver dette blogginnlegget er fordi jeg trenger flere boktips (fra mine 10 lesere)!!! jeg må klare å lese flere bøker før dette året er omme, til nå har jeg bare lest fem stykker (tror jeg?? har skrevet det opp ett sted, men ja du skjønner)

alle forslag fra dere blir skrevet ned!!!!!!!!!! 

nå sovner jeg av på badegulvet, det er faktisk så ekstremt varmt her. natta

09.11.2013 kl.00:20

07.11.2013

plutselig frister det litt for mye å bare skrive noe random tull på denne bloggen igjen.....

det som nå er litt merkelig, er at jeg har lyst til å skrive "siden sist.....", men så husker jeg at jeg skrev et blogginnlegg for 2 dager siden.....
det verste er at jeg ikke kan huske hva som har skjedd de to siste dagene, tror ikke det var noe interressant uansett.

eller jo, da jeg satt i fysikktimen på onsdag falt kontaklinsa mi ut av øyet. jeg blunka også datt den ned på pulten, veldig merkelig altså. men hva gjør man når linsa di faller ut av øyet ditt, og du blir halvt blind på det ene øyet? jo, du stapper den inn igjen, uten å tenke på å vaske den. ganske så ekkelt egentlig.

tja, det var nå det.... nei vent! dette skjedde faktisk også i fysikktimen (ikke tro det har noe med fysikk å gjøre). jeg sitter i hver time på nest bakerste benk, og da kan man jo sitte å observere alt mulig annet enn det læreren laaangt der fremme (dette er en overdrivelse, klasserommet er ikke så stort egentlig) sier, f.eks hva medelever foran meg gjør på sine flotte skole-pcer. på onsdag satt en jente foran meg, og hun leste blogger ved hjelp av bloglovin. det jeg så, var at hun tydeligvis ikke brydde seg om teksten i blogginnleggene, men bare bildene. og da tenkte jeg for meg selv, tenk hvis hun tilfeldigvis havnet på min blogg, hva skulle hun ha gjort da? fordi jeg har minimalt med bilder (og blogginnlegg), herregud så kjedelig bloggen min må ha vært for henne! fordi jeg syns nemlig at teksten er det viktigste i et blogginnlegg. 


ja, det var egentlig det jeg skulle si om det. (egentlig har jeg ikke anelse om hva jeg skriver om, er ganske så trøtt (var våken til 02 i natt for å øve til biologi (ja, livet mitt handler bare om skole, jeg er en taper), men så har jeg satt på en klesvask som jeg må henge opp før jeg legger meg (heldigvis er det bare en lett 30gradersvask med hvite klær, tror det tar 48 min) 

akkurat nå tenker jeg på 

 • at jeg burde klippe håret mitt
 • at jeg burde dusje
 • at jeg burde pakke fordi jeg reiser hjem i morgen
 • at nå er klesvasken ferdig
 • at lister er litt fint i blogginnlegg uten bilder
 • at jeg ikke gidder å lese igjennom dette innlegget
 • at jeg burde legge meg så fort som mulig og derfor avslutter jeg nå
 • hade
07.11.2013 kl.22:04

bloggetiblogg

ser på statistikken at det har vært en person innom her de siste dagene, må jo gi denne stakkaren noe nytt å lese! (egentlig tror jeg at det er bare meg som har vært innom....jaja)

hallo bloggen, i dag har jeg:

 • tatt ut av oppvaskmaskinen
 • satt inn i oppvaskmaskinen
 • laget middag
 • ryddet kjøkkenet
 • satt inn i oppvaskmaskinen
 • vasket en 60gradersvask
 • bakt en banankake 

og når jeg baker, er jeg ikke så flink til å holde det ryddig, så nå må jeg rydde kjøkkenet igjen. #livet
ellers burde jeg vel begynne på tyskleksa, men kjenner jeg meg selv rett, sykler jeg heller ned til Ingrid og skriver av det hun har skrevet. 

akkurat nå begynner jeg å få panikk for at jeg ikke har noen bilder og putte inni dett inlegget......... dET BLIR ISÅFALL LITT KULT MED DEN FINE LISTA 
(men egentlig har jeg kanskje 500 instagrambilder som kan brukes til bloggmateriale) 

spent på om kaka blir god, måtte bare utnytte de bananene jeg kjøpte for 3 uker siden, de var blitt litt overmodne for å si det sånn.
jeg sitter forresten på kjøkkenet, titter ut på naboene som går forbi, det ser nesten sånn her ut:

(bare at dette bildet ble tatt for 29 uker siden, tror det var sol da. nå er det bare mørkt)

DU DÆVEN, se jeg klarte å få inn et bilde!!!!! #flinkblogger

nå er kaka ferdig, vi snakkes min søte lille leser 
 

 

04.11.2013 kl.20:27

JULI

Tror jeg har klart det umulige, jeg har fikset designet.... og er fornøyd!(!?!?!) 
Designet er ikke noe spesielt, men det er veldig typisk meg. Bloggeingeborg er førnøyd nå altså!

Ellers skjer det ikke så mye, jeg er hjemme fra Frankrike og jobber nå på Joker hver dag, bloggerne har vært på hove og skriver bloginnlegg i samarbeid med handelsportal.no, og været er elendig i Nordland. Ikke noe nytt altså.... 

Her er et bilde fra da jeg sprang meg en tur på fjellet: 


(Bare for å skryte av den fine naturen i Lurøy: Lovund til venstre (med Kvarøya i forgrunnen), Træna (laaangt ute i havet) og Hestmannen)  FINT IKKESANT?
Nå er det faktisk bare to dager til Trænafestivalen begynner,  det blir kult med tre dager i telt med 12 grader og regn........

NÅ MÅ JEG LEGGE MEG, JOKERJOBBING I MORGEN SELVFØLGELIG

 

09.07.2013 kl.00:59

No. 4

Siden sist har jeg flyttet hjemmefra, og dette er to av veggene i stua mi.

Bilde med fargestiftene og det blå, har jeg laget selv.

Jeg klarer ikke å ta vare på potteplanter (prøver hardt, men de dør etter to uker), derfor tok jeg inn noen kvister fra et tre. Herlig å få litt vårfølelse inne, når det bare snør ute! (What's up with that?!?!)

04.05.2013 kl.19:27

;-)

02.05.2013 kl.23:12

NY BLOGG, XBOB-BLOGG.COM

HALLO ALLE SAMMEN!!! 
Nå har jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig fått eget domene! Broren min var så snill og satt alt opp til meg. Alle som følger meg på bloglvin, blir overført til den nye bloggen.

Det er litt trist å forlate denne bloggen, har jo blogget i 4 år! Men kommer til å la denne bloggen stå åpen, slik at det fortsatt er mulig å bla i arkivet (orker ikke å flytte over). 

Så fra nå av blogger jeg på www.xbob-blogg.com!

www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com 

 

xoxo (avslutter på en ordentlig bloggermåte ;*)

21.06.2012 kl.20:04

sommerliste

etter at skriftligeksamen var overstått, laget jeg meg en liste:

- være mer sosial
- ta flere bilder
- avslutte skolen med stil 

tørr ikke å skrive på listen at jeg skal blogge mer, vi får se! vil jo ikke sitte klistret til macen når det er fint vær ute. (selv om vi bare har hatt to dager med skikkelig fint vær, TIL NÅ (det kommer jo flere??))

peace out!
27.05.2012 kl.03:47

dip to the dye

Her ser dere litt mer ordentlige bilder av dipdyen. Er så sjukt nøgd. Har hatt lyst til å gjøre dette veldig lenge, så er superglad. Det er ikke permanent farge og den vaskes ut med vann. Den ser ut som en vanlig mascarabørste også bare børster man det i håret. Superenkelt!
Kjøpte bare rosa nå, men de hadde en del andre farger også, så er sikker på at jeg kommer til å kjøpe flere. Tror den kostet 130,- på vita


01.05.2012 kl.22:14

Dip dye

Flashback fra den sommeren jeg sprayfarga panneluggen blå. Haha, man må ha det litt gøy da

30.04.2012 kl.21:12

siiiick

herregud, jeg er så syk. klarer ikke reise meg opp uten å bli svimmel, jeg hoster og nyser hele tiden. flotters.
ikke har jeg fått skrevet ferdig særoppgaven heller... omfg

skulle bare si... noe... jeg husker ikke helt hva, jaja

her er forresten totebagen jeg lagde.håndskriften min er ikke noe fin, så jeg tegna heller.  

 

09.04.2012 kl.13:22

tirsdag

hola! (spansken henger litt igjen....)

herregud for en dag! nei, jeg har ikke fått sykt mye penger pluss alt jeg har ønsket meg. men i dag på skolen hadde vi en skikkelig kosedag! 2 timer k&h og 4 timer mat og helse, digg! og i ettermiddag har jeg ikke gjort noen ting.. (morsomt siden jeg egentlig skulle ha pakket til sverige-tur og øvd på engelsktentamen...)

men! jeg har nesten lært meg dansen til Ai Se Eu Te Pego (okei, bare refrenget) og jeg kan nesten hele teksten (okei, bare refrenget) GOOD TIMES

Image and video hosting by TinyPic

 

i full sving her ja! du kan også se hvordan dansen er her
(oki, det er mange versoner, men dansen i refrenget er stortsett den samme!) 

13.03.2012 kl.19:26

11.mar.2012

Neimen halloen!Ble ikke så mye (faktisk ikke noe) blogging fra syden, det var litt synd. Men sånn blir det når internettet var ganske så elendig. Det var herlig å være i syden i to uker å bare ta det med ro (å ta det med ro = drikke x liter med cola og spise ben&jerry's heeele tiden), men nå er det tilbake til skolen! Tror det skal gå bra, med tanke på at vi skal på skitur i to dager i hemavan! Og skoleuka blir ikke det hardeste akkurat. (har hørt rykter om at vi skal bake??)Jeg er i kjempe blogg-humør for tiden, og det er bra, siden jeg har en del å vise dere! Blogger, nye innkjøp, bilder og vise osvosvosv. Ikke forvent all verden, men jeg tror det kommer til å bli bra!..... for meg å være...... hehe Var så dum at jeg ikke har lagt over bildene fra kameraet, derfor blir det bare litt instagrambilder :-)

11.03.2012 kl.12:00

Jaha

Å bare ha blogget tre ganger i hele februar er vel i det minste laget, til og med for meg. Men det har seg slik at det bare blir sånn. Jeg har absolutt ingen ting å komme med, ingen bilder, ingen inspirasjon, ingenting!! Men nå er det snart ferie, og det skal bli så sykt bra. Fordi jeg skal nemlig ligge å sole meg i to uker fremover!!

Kan godt hende at det blir litt bedre blogging i ferien, men jeg lover ikke noe!

Peace out jadda jadda

21.02.2012 kl.23:47

totebag

har endelig fått laget meg en egen tote bag!

meget enkel og super.

Image and video hosting by TinyPic

men nå må jeg bare finne ut hva jeg skal dekorere med. jeg er ikke så flink til å tegne, så jeg tenkte heller å skrive noe på den! og det står mellom de tre quotene på bildet.... hva syns du jeg skal ta? (skal nok lage flere, men liksom hva skal jeg ha nåå)når vi hadde bingo på skolen vant jeg denne her, men totebags kan man vell aldri få nok av? 

 

17.02.2012 kl.22:47

JC JC JC JC JC

nå har fineste lise en superkul konkurranse på bloggen sin!
den går ut på at man kan vinne et par Jeffrey Campbells, og hvem vil ikke ha det? 

trykk her og finn ut hvordan du også kan vinne! 

25.01.2012 kl.18:04

2011

(det er alltid vannskelig å blogge etter et "tulleblogginnlegg", beklager hvis dette blir drit)

Det er helt sykt at 2011 snart er over, men kan oppsumere med noen bilder (lol, legger bare inn fra arkivet)

begynte med å feire "sweet fixteen" i januar


 

ehh, det var vinter (??) (jeg husker virkelig ikke)

ukm i februar

kjøpte sommerklær, tok en del bilder, også i februar

syden i mars

hadde så sykt lyst til å "dip dye" håret mitt lilla i april (har fremdeles det, men tar det til sommeren)

gikk rundt i tynnstrømpebukse i mai

konfirmerte meg i mai !! (ble en del photobooth-bilder etter dette)

hele juni, blogget jeg bare med photobooth-bilder (du kan se her, men jeg gidder ikke reposte det) 

i juli skjedde det en del:

jeg var i tromsø, men dette er på Åg til bestemor (typisk meg og ikke legge ut bilder fra turer jeg har vært på...)

jeg så på the o.c heele tiden (yep, dette var/er en så stor del av meg at det var nødvendig å ta med)

jeg var i trondheim til broren min, og samtidig var emilie, silje og mailen der!!

dro til oslo i august, var en uke alene (uten foreldre). blogget mye. tok diverse t-baner og busser (ulovlig) sammen med maja og matias. mamma og pappa kom og jeg reiste litt rundt i oslo på besøk

var i drammen og lier

var sammen med venner de siste dagene av ferien hjemme

fikk nytt kamera i september, ble en del bilder

lagde et diy blogginnlegg i oktober, blogget skjelden resten av måneden

det var lyst i november (!!!) ingen snø. jeg krøllet håret, hørte mye på one direction, blogget om kjoler og musikk.

så kom desember, det er nok måneden jeg har blogget minst. tentamener, julestress og alt annet slet meg helt ut! nå gjør jeg absolutt ingenting hjemme, og allerede i morgen er det et helt nytt år!

kan nok si at bloggingen min har gått opp og ned dette året, men herregud... det er faktisk 3 år siden jeg opprettet denne bloggen nå... hva mer kan man forvente?

men året har vært bra, og om ett år har jeg bodd på hybel i et halvt år allerede (!!!!!!1) wow

31.12.2011 kl.02:20

onsdag

dette blir et morsomt blogginnlegg

 • fact 1: det kommer opp bilde av meg hvis du søker på "bæsj i rompa" på google ;-);-);-)

hahahahah, jepp... der ser du meg !!!! hvis du vil lese det skjønne innlegget om bæsj i rompa, kan du gjøre det her. (eller så kan du jo bare søke på bæsj i rompa på google xDxDxD (men er jo ikke alle som klarer det heller xDxDxD) lol)

 • fact 2: bruker broren min sine beats hele tiden, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når han drar </3</3</3

og alle som ikke vet hva beats er, så er det et headsett spesiallaget til broren min av dr.dre!!!! (nei, lol.. det er ikke det, men det er et headsett av dr.dre)(alle kan få kjøpt det, eller alle som har råd daaa!!!(det er dyrt!!)

 • fact3: jeg tabba meg ut og bleika håret dagen før lille julaften xDxDikke så blid eller?? (og dette var etter at jeg hadde brukt lillashampoo minst 4 ganger.....)

whoooops, men jajaja

 

thug life

(det går bra, jeg har ikke gult hår nå. men det var en stund jeg tenkte på å bli den nye tcmn ellernoe........)

28.12.2011 kl.23:59

lørdag<3

24.12.2011 kl.15:09

onsdag

Så var det juleferie! 

GOD JUL <3<3

21.12.2011 kl.00:43

eg jer då fan


har ikke øvet noe til sikkert den største naturfagprøven i hele år.
men, jeg går i protest... hvorfor akkurat denne uka?? samme uke som vi har hadd engelsktentamen og mattetentamen??? og i tillegg har jeg hatt migrene, så hodet mitt lever sin egen verden.......

WAY TO GO

har heller ikke pakket til helga, skal i 80-årsdag !! wwiiooooooo

15.12.2011 kl.20:50

fredag

  001 bw

 

09.12.2011 kl.20:27

hjelp litt daa 2.0

ja, nå skal dere høre.... vi skal (som alltid) ha juleskuespill på skolen, og jeg skal være maria! (jess, som i jesus kristus mor) og vi skal finne kostyme selv, og jeg (som alltid, liker å ha et kult kostyme) slik som i 2009 (wow, lenge siden) var jeg hippiee!!! det er så kult !! derfor har jeg litt lyst til å kjøre hippie med maria også xDxDxD

Hippies

dritkul ass

men i fjor, da var jeg en GEIT ??? WTF men det var litt kult da

men ja, her er bare det jeg har tenkt litt på:ågud, dette minner meg om den første gangen jeg prøvde photoshop... bare.. overse det........ hhhaah

uansett, ja.. lang svart kjole med ett eller annet tilbehør, kanskje en blomst i håret også ?
ja, men plz kom med tips !!!

30.11.2011 kl.21:22
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits