Jaha

Å bare ha blogget tre ganger i hele februar er vel i det minste laget, til og med for meg. Men det har seg slik at det bare blir sånn. Jeg har absolutt ingen ting å komme med, ingen bilder, ingen inspirasjon, ingenting!! Men nå er det snart ferie, og det skal bli så sykt bra. Fordi jeg skal nemlig ligge å sole meg i to uker fremover!!

Kan godt hende at det blir litt bedre blogging i ferien, men jeg lover ikke noe!

Peace out jadda jadda

21.02.2012 kl.23:47

totebag

har endelig fått laget meg en egen tote bag!

meget enkel og super.

Image and video hosting by TinyPic

men nå må jeg bare finne ut hva jeg skal dekorere med. jeg er ikke så flink til å tegne, så jeg tenkte heller å skrive noe på den! og det står mellom de tre quotene på bildet.... hva syns du jeg skal ta? (skal nok lage flere, men liksom hva skal jeg ha nåå)når vi hadde bingo på skolen vant jeg denne her, men totebags kan man vell aldri få nok av? 

 

17.02.2012 kl.22:47

lørdag

i dag er det lørdag og alt som står i hodet mitt er sko.
akkurat nå kunne jeg godt ha tenkt meg alle disse skoene. 

docs, serr..... hvem vil ikke ha det liksom???

heelt enke svarte pumps, slik som de i midten. 

jeg syns disse er så utrolig søte, ligner på creepers!! også kan de passe godt til meg som ikke er såå tøff at jeg tørr å gå med ordentlige creepers, heheh..

heelt enke ballerinasko, hadde egentilg tenkt på å ha svarte. men nå når jeg ser på dette bildet får jeg lyst på i en lys farge! jaja, man kan vel aldri få nok av ballerinasko?? (da blir det begge)

my red vans

og disse da... som jeg har hatt lyst på i ett år snart!! kan jeg ikke bare kjøpe dem?? (det blir jo ikke noe bedre når niall også har slike, og JEG VIL HA DET SOM NIALL HAR) (dette gjelder også en rød caps han bruker, herregud)

(ta hensyn til at jeg er veldig trøtt mens jeg skriver dette, alt blir ikke så bra formulert akkurat...... MEN JEG HADDE LYST TIL Å BLOGGE OM SKO SÅ JEG GJORDE DET liksom)

04.02.2012 kl.00:31

onsdag

nytt design jippii!!
jeg liker det faktisk ganske så godt, det er liksom........ veldig enkelt samtidig som litt fancy.

jeppjeppjeppjepp, sååå.... tilbake til å ikke gjøre noe som helst

01.02.2012 kl.16:43
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits