det faglige halta førr magiske tanka har gått i surr

hallo bloggen

når jeg blir tvunget til å skrive noe, kommer jeg på hvor morsomt jeg syns det er å skrive det jeg vil (les:jeg vil ikke skrive engelskessay om media).
på denne bloggen trenger jeg ikke sjekke om det jeg skriver gir mening eller ikke, her er det ingen som gir meg karakter eller forteller meg hva jeg kunne ha gjort for at det skulle blitt bedre. det er ganske fint. ja, som du sikkert skjønner, så sitter jeg her, ved kjøkkenbordet på hybelen min, og "skriver". jeg tenkte at jeg skulle sette på litt musikk for å få igang skrivelysten, det endte opp med at jeg nå sitter her og roper/synger/lytter på kråkesølv. overskrifta i dag er forresten fra sangen (uten tittel), kråkesølv fremførte den i krika på trænafestivalen, ganske så utrolig fantastisk magisk. JA EG ELSK KRÅKESØLV AV HEILE METT HJERTE (morsomt fordi jeg skriver om personer som blir obsessed med kjendiser, og stalker som faen og gjør alt de kan for å få oppmerksomheten til kjendisen, jeg kjenner meg litt for mye igjen i den beskrivelsen)

har også funnet ut i dag at jeg vil ha katt. mamma sa det var ok, så jeg regner med at etter vinterferien har jeg en fin liten pusekatt sammen med meg <3<3<3<3<3<3<3

HERREFETTEGUD no må eg skriv videre på engelsken, eg hat engelsk 

16.02.2014 kl.21:33
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits