tirsdag

hola! (spansken henger litt igjen....)

herregud for en dag! nei, jeg har ikke fått sykt mye penger pluss alt jeg har ønsket meg. men i dag på skolen hadde vi en skikkelig kosedag! 2 timer k&h og 4 timer mat og helse, digg! og i ettermiddag har jeg ikke gjort noen ting.. (morsomt siden jeg egentlig skulle ha pakket til sverige-tur og øvd på engelsktentamen...)

men! jeg har nesten lært meg dansen til Ai Se Eu Te Pego (okei, bare refrenget) og jeg kan nesten hele teksten (okei, bare refrenget) GOOD TIMES

Image and video hosting by TinyPic

 

i full sving her ja! du kan også se hvordan dansen er her
(oki, det er mange versoner, men dansen i refrenget er stortsett den samme!) 

13.03.2012 kl.19:26

11.mar.2012

Neimen halloen!Ble ikke så mye (faktisk ikke noe) blogging fra syden, det var litt synd. Men sånn blir det når internettet var ganske så elendig. Det var herlig å være i syden i to uker å bare ta det med ro (å ta det med ro = drikke x liter med cola og spise ben&jerry's heeele tiden), men nå er det tilbake til skolen! Tror det skal gå bra, med tanke på at vi skal på skitur i to dager i hemavan! Og skoleuka blir ikke det hardeste akkurat. (har hørt rykter om at vi skal bake??)Jeg er i kjempe blogg-humør for tiden, og det er bra, siden jeg har en del å vise dere! Blogger, nye innkjøp, bilder og vise osvosvosv. Ikke forvent all verden, men jeg tror det kommer til å bli bra!..... for meg å være...... hehe Var så dum at jeg ikke har lagt over bildene fra kameraet, derfor blir det bare litt instagrambilder :-)

11.03.2012 kl.12:00
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits