tullball på en torsdag

De siste dagene har jeg kjent et stikk i magen, jeg føler at jeg kaster bort livet dagene med å gå på allmenn. 
Hvorfor vet jeg ikke, kanskje det er noe med at det går opp for meg at jeg blir 18 til sommeren eller  at snøen på nytt har satt en stopper for drømmen om å kunne sykle på tørr asfalt med den flotte, røde sykkelen min.
Å lese igjennom bloggen min er heller ikke noen god idé, å få slengt 14 år gamle Ingeborg i trynet er ikke så veldig gøy akkurat... Hun som alltid tok bilder og hadde alltid noe "morsomt" å si. I kveld føler jeg meg ikke som den samme personen. Jeg er ikke like kreativ som da, før kunne jeg dra ut å ta bilder av hva som helst, sitte i timesvis å redigere disse bildene, eller ordne med bloggdesign. Nå gidder jeg såvidt å ta på filter på instagrambilder. Dette har da gått opp for meg og selvfølgelig har det gitt reaksjoner, nok en gang skal jeg farge håret mitt lilla (har helt seriøst snakket om dette siden 2010/2011), jeg går med snekkerbukse og har legolas-hår.  Normalt sier du? Ikke helt, ihvertfall ikke her på Mo. Men hey, klær er vel også en måte å uttrykke seg selv på? Jeg har kanskje ikke mista det helt enda.

Dette gir absolutt ingen mening, så satser på at det er bare den vanlige vinterdepresjonen som har nådd sitt bristepunkt. Legger heller til lit fine bilder fra the good times

20.03.2014 kl.23:15

onsdag

 

vil bare ha sol og sommer,

05.03.2014 kl.23:26
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits