NY BLOGG, XBOB-BLOGG.COM

HALLO ALLE SAMMEN!!! 
Nå har jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig fått eget domene! Broren min var så snill og satt alt opp til meg. Alle som følger meg på bloglvin, blir overført til den nye bloggen.

Det er litt trist å forlate denne bloggen, har jo blogget i 4 år! Men kommer til å la denne bloggen stå åpen, slik at det fortsatt er mulig å bla i arkivet (orker ikke å flytte over). 

Så fra nå av blogger jeg på www.xbob-blogg.com!

www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com www.xbob-blogg.com 

 

xoxo (avslutter på en ordentlig bloggermåte ;*)

21.06.2012 kl.20:04

dobbel glede

Verdens beste bestemor har lagt opp to kjoler til meg! Hun har både sydd og brukt dem. Herregud, finnes ikke noe finere.

14.06.2012 kl.22:46
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits