Hæ har du blogg?!

Jeg svarer ganske så kjapt at "neida, jeg blogger ikke aktivt lenger, men jeg gjorde det før!"
Da sier de "Åja" og tenker hvem faen snakker høyt om den kleine bloggen man har hatt siden man var 13 år gammel.

Men her er jeg igjen, det årlige "hallo nå er det høst og jeg kjeder meg med skolearbeid på hybelen min". I år er det litt annerledes da, jeg sitter ikke ved kjøkkenbordet på Langmoheia. Jeg sitter på hybelen min i Oslo. Her har jeg ikke engang kjøkkenbord. Men ellers går det bra, å ha et kjøkkenbord er egentlig ikke så viktig.

Slettet forresten facebooksiden til bloggen min nå.

I det siste har jeg sett veldig mye på gamle digitale minner. Typ gådd igjennom bloggen min, gamle bilder, gamle tweets. Det er veldig merkelig. Føler ikke det er så lenge siden egentlig. Savner gjengen min på Mo, men også den tida jeg bodde hjemme. Men midt oppi dette har jeg egentlig ikke tid til å savne dem. Så det bølger litt frem og tilbake.

MEN DET GÅR BRA

Så forresten at man kan gjøre om bloggen sin til en bok, kanskje denne bloggen blir slettet en gang i fremtiden likevel......

 

 

 

 

hehehe nei kødda xbob.blogg.no 4 ever <3<3<3<3<3<3<3

29.09.2015 kl.22:42
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Januar 2016 » November 2015 » September 2015


© xbob

bloggen er skrevet av © xbob og skal ikke kopieres uten lov eller å oppgi kilde. alt på denne bloggen er av meg hvis ingenting annet er oppgitt. aka ikke lat som det kule jeg gjør er ditt, din dritt (skrevet av Ingeborg i 2009ish)
hits